CEO logo
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
 • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
   
  2021. október 25. hétfő 03:43  
CEO
Hírek
Konferenciák
CEO Pályázati Iroda
Akciók
Előfizetés, megrendelés
Impresszum
Szerkesztőbizottság
Médiaajánlat
Állásajánlat
Rovataink
CEO - Archivum
CEO - Online
Rendezvényajánló
Recenziók
PR
Tanulmányok
< Október 2021 >
Ke Sz Cs Sz Va
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírleveleink
CEO Magazin Hírlevele
Tudományos élet Hírlevele

Szakmai partnereink:


Image
Image
Image
Mozaik
Jót s jól
2011-04 >>> Mozaik
Jót s jól!

2011 legkiemelkedõbb vállalati támogatási programjai

26. oldal

 
Kényelmes megoldás munkaadóknak és elfogadóhelyeknek egyaránt
2011-03 >>> Mozaik

Kényelmes megoldás munkaadóknak és elfogadóhelyeknek egyaránt

A magyar piacon először, 2011. júliusában az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. útjára indította az OTP Széchenyi Pihenőkártyát (OTP SZÉP). Az azóta eltelt időszakban tömegesen csatlakoztak a hálózathoz elfogadóhelyek és szerződött munkáltatók egyaránt. Szeptembertől már az OTP SZÉP kártya honlapján keresztül is fizethetnek ügyfeleik kártyájával a szolgáltatók. A multifunkcionális kártya ráadásul számtalan további béren kívüli juttatást képes kezelni, kézenfekvő megoldást kínálva a munkáltatóknak teljes Cafeteria rendszerük kártya alapúvá tételére.

21.

 
Új könyvek a CEO Magazin szakértői tollából
2004-01 >>> Mozaik

Bőgel György-Forgács András - Informatikai beruházás - üzleti megtérülés

Baracskai Zoltán-Velencei Jolán
- Követő nélkül nincs vezető
 
Dr. Osman Péter könyvismertetői
2003-06 >>> Mozaik
 • Az Árpádház szentjei - európaiságunk tanúi
 • A természet világa: örökségünk, létfeltételünk, felelősségünk
 
Szövetségi stratégiák művészete
2003-05 >>> Mozaik
Dr. Osman Péter

A szövetség társulás a tagok közös érdekeinek érvényesítésére - adja magyarázatként az Encyclopaedia Britannica Merriam-Webster értelmezõ szótára. E néhány szó már önmagában pontos magyarázat arra, miért művészet a szövetségi stratégiák alkotása: olyan nincs, hogy akár csak két félnek is minden lényeges érdeke egybeessék, és ne legyen szükség köztük okos kompromisszumokra, kifinomultan ügyes egyensúlyozásra.
 
A modern gondolkodás nagy iskolája: a reneszánsz
2003-04 >>> Mozaik

A reneszánsz az európai kultúra történetének talán legnagyobb csodája. Itt fordult a szellemi élet részeseinek érdeklődése a túlvilági boldogulástól, az égi malaszttól és a hatalom alázatos-engedelmes tiszteletétől a földi élet értékeinek megmutatása és középpontba állítása felé. A reneszánsz sokkal több, mint művészeti stílus: világnézet, életérzés, művészetfilozófia. Benne, tőle vette kezdetét nagy része annak, amit ma európai értékként becsülünk, és nélküle ma sokkal sötétebb, szűkebb látókörű, butább lenne a világ, és mi magunk is
 
A bizalom szerepéről és erejéről a gazdasági kapcsolatokban
2003-03 >>> Mozaik

Gazdasági kapcsolatokban a bizalom szerepe akkor kezdődik, ha kifogytunk a jogi eszközökből, vagy ésszerűtlennek ítéljük azok alkalmazását. Vannak, akik ezt inkább fordítva mondanák, nevezetesen, hogy a gazdasági kapcsolatokban a jogi eszközök szerepe akkor kezdődik, ha kifogytunk a bizalomból, vagy ésszerűtlennek ítéljük arra hagyatkozni. Valójában azonban ma számos területen nagyobb a bizodalmunk a többé-kevésbé jól szabályozott, jól megfogható jogrend erejében, mint azokban az olykor változékony, sőt illékony tényezőkben, amelyekre a bizalmunk támaszkodhat.
 
Szép, és érdekkel tetszik: régiséggyűjtés a befektetés eszközeként
2003-03 >>> Mozaik

Az infláció kiváló eszköz arra, hogy általa elértéktelenítsék, és így végső soron elrabolják a kisemberek megtakarításait. A gazdagabbak megtalálják az olyan befektetési eszközöket, amelyek infláció esetén is megőrzik, akár gyarapítják is az értéküket...
 
National Geographic - Expedíciók könyve
2003-03 >>> Mozaik

Az Európai Kockázati és Magántőke Szövetség évenkénti nagyrendezvényének egyik fő programpontja egy kiemelt előadás, amelynek üzenete különösen nagy jelentőségű a szakma és a művelői számára. 2000-ben erre olyan embert kértek fel, akit a merész expedíciói tettek világhírűvé. Benne természetesen nem a vakmerőséget akarták megjeleníteni - ez a tulajdonság nem tartozik a kockázati tőke erényei közé -, hanem a vállalkozókészséget, a nagy eredmény elérésére törő elszántságot, a különösen nehéz vállalkozások megszervezésének és megvalósításának képességét, az eltökéltséget és a szívós, rendíthetetlen kitartást. Olyan erények ezek, amelyek, akárcsak a nagy földrajzi felfedezésekben, éppen úgy nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy egy vállalkozást igazán naggyá tegyenek az irányítói, és képesek legyenek a lehető legalaposabban ki is aknázni a gazdasági siker, a jelentős nyereség minden benne rejlő lehetőségét.
 
Bizánc itt él: körülöttünk, bennünk
2003-01 >>> Mozaik
Dr. Osman Péter

Ne kérdezzük, hová tűnt a legendás Bizánci Birodalom - itt van bennünk, a mai világunkban. Öröksége ma is élő és erős, ma is meghatározó jelentőségű része az életünknek, és távolról sem csak abban, amit a vallás révén a követőire hagyott. Ott van a gondolkodásmódunkban, a kultúránkban, a politikai viszonyainkban, a módozatokban, ahogyan a hatalmi struktúrákban helyezkedünk, szövetségeket építünk, és vívjuk a kisebb és nagyobb léptékű harcainkat.
 
Mit várnak leendő munkahelyüktől a Műegyetem hallgatói?
2003-01 >>> Mozaik
Imhof Erika

Az egyetemisták többségét nem csak az anyagi jellegű eszközök motiválják. Motivációs célstruktúrájukban legfontosabb helyen a jó fizetés mellett az érdekes, kreatív munka iránti igény áll...
 
Reformélelmiszerek, biokonyha, méregtelenítés
2002-02 >>> Mozaik
Dr. Bakanek György

Napjainkban kísérletek és orvosi megfigyelések egész sora bizonyítja, hogy betegségeink nagy részének kiváltó oka a szervezetben fellépő anyagcserezavar. Az elfajult anyagcsere oka a helytelen táplálkozás, érzelmi és fizikai feszültségek, a túlzott stressz és a mozgásszegény életmód.
 
A CEO Magazin szakértői-szakírói testületének megalakulása
2002-01 >>> Mozaik
Beszámoló a testület alakuló közgyűléséről és "A CEO Magazin szakértője, szakírója" cím létrehozásáról
 
Hová mész környezetvédelem?
2001-05 >>> Mozaik
Enyedi-Egyed Szilvia - Farkas Endre

A folyamatosan változó környezetvédelmi jogszabályok betartása sok esetben többletkiadáshoz vezethet, azonban a változásokat érdemes más nézőpontból is szemügyre venni, és meglátni bennük az újabb üzleti lehetőségeket.
 
Útjelzők a környezetvédelmi engedélyek dzsungelében
2001-03 >>> Mozaik
Enyedi-Egyed Szilvia - Farkas Endre

A vállalkozások életében előbb-utóbb elkövetkezik az az időszak, amikor fejlesztéseiket már nemcsak a tőkehiány, hanem a hatósági elvárások is nehezítik. E követelmények között kiemelt hangsúlyt kapnak a környezetvédelmi előírások. Annak érdekében, hogy ezeknek az előírásoknak meg tudjanak felelni, és ne okozzanak lényeges többlet-kiadásokat, célszerű megismerni a legfontosabb jogszabályokat és az engedélyezési eljárásokat.
 
Rss FeedReader
 
News Titles
Feed Sources
Fetch/Save Feed
Your Saved Feeds
http://www.kormany.hu/rss/hu/hirek
http://www.kormany.hu/rss/hu/dok
http://www.kormany.hu/rss/hu/videok
http://www.nfu.hu/rssfeed.php?type=kozlemenyek
http://www.lifelonglearning.hu/lllma_feed.xml
http://www.tpf.hu/rss.php
You need to login first!
Kutatások, felmérések

Népszerű cikkek

Hirdetések

FeltűNŐsiker program csak hölgyeknek

Image
 

 
 
Image
Tudástőke Konferenciák


     
 
© 2021 CEO - A gazdasági intelligencia magazinja
 

Piac- és HR kutatások

www.e-benchmark.hu a CEO Magazin kiemelt támogatója.
A CEO magazin szerkesztőségének számítógépeit a CEO vírus vírusirtó védi.
G-Data