CEO logo
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
  • CEO - A gazdasági intelligencia lapja
   
  2019. május 26. vasárnap 02:39  
CEO
Hírek
Konferenciák
CEO Pályázati Iroda
Akciók
Előfizetés, megrendelés
Impresszum
Szerkesztőbizottság
Médiaajánlat
Állásajánlat
Rovataink
CEO - Archivum
CEO - Online
Rendezvényajánló
Recenziók
PR
Tanulmányok
< Május 2019 >
Ke Sz Cs Sz Va
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Hírleveleink
CEO Magazin Hírlevele
Tudományos élet Hírlevele

Szakmai partnereink:


Image
Image
Image
Humán erőforrás
Mit várnak leendő munkahelyüktől a Közgáz hallgatói? - Összehasonlítás a Műegyetemmel
2003-06 >>> Humán erőforrás
Imhof Erika

A CEO Magazin 2003/1. számában megjelent "Mit várnak leendő munkahelyüktől a Műegyetem hallgatói?" című cikkem folytatásaként most tekintsük át a Közgáz hallgatóinak véleményét, majd vessük össze a tapasztalatokat. Mindkét egyetemen a nappali tagozatos, első diplomájuk megszerzése előtt álló, komolyabb munkahelyi tapasztalatokkal még nem, de konkrét munkaerőpiaci elvárásokkal már rendelkező hallgatókat kérdeztem meg, akik 15 kiemelten fontos munkakörnyezeti tényezőt osztályoztak (pontoztak) 1-től 5-ig aszerint, hogy melyik mennyire fontos a számukra.
 
Életévek és eredmények
2003-06 >>> Humán erőforrás

Interjú Potos Jánossal, a Bramac kereskedelmi és marketing-igazgatójával

A Bramac nevét mindenki ismeri, aki az építőiparban dolgozik, de a reklámoknak köszönhetően a civil ember füleinek sem hangzik ismeretlenül ez a hat betű. Az osztrák székhelyű anyacég magyarországi leányvállalatánál Potos János tölti be a kereskedelmi és marketing-igazgatói posztot. A fiatal vezetőt a CEO Magazin egy rövid ismerkedésre invitálta.
 
Segíts nekem, hogy magam csinálhassam
2003-06 >>> Humán erőforrás
Hierholczné Faragó Tünde

Rövid ismertető a Montessori pedagógiáról

Maria Montessori (1870-1952) olasz orvos és pedagógus a múlt század végén fejlesztette ki a gyermek nevelésével és fejlődésével kapcsolatos koncepcióit. Újítása, hogy a gyermeket állította minden pedagógiai munka középpontjába. Gyakorlati emberként nézeteit a gyermeki fejlődés pontos tanulmányozásával alakította ki, s az így nyert tapasztalatokat felhasználva alkotta meg didaktikus eszközrendszerét, melyet egy speciálisan berendezett környezetben, a megszokottól eltérő pedagógiai magatartással és szemlélettel bocsátott a gyerekek rendelkezésére.
 
"A múltat elemezhetjük, de a jövőt meg kell terveznünk"
2003-06 >>> Humán erőforrás
Sándor Péter

Edward de Bono szerepel annak a 250 személynek a listáján, akik a legtöbbet tették az emberiségért. Csillagot is neveztek el róla ("edebono"), és az interneten több mint négymillió utalás található műveire. Kifejezett célja és személyes missziója, hogy gondolkodni tanítsa a világot. Világszerte ismert, mint a "gondolkodók gondolkodója" és a "laterális gondolkodás" alkotója. A máltai születésű, idén hetvenéves Edward de Bono kétségtelenül korunk legjelentősebb szaktekintélye a kreatív és konstruktív gondolkodás, az innováció, valamint a gondolkodás, mint egy fejleszthető képesség közvetlen tanítása terén. Mondhatjuk, hogy új szoftvert szerkesztett az emberi elme számára. Ez napjaink egyik legjelentősebb és legizgalmasabb fejleménye. Enyhén szólva elgondolkodtató, hogy Magyarországon alig ismerik páratlanul értékes életművét.
 
A gondolkodás új útjai
2003-03 >>> Humán erőforrás
Sándor Péter

Lehetséges, hogy rövidesen a "Vigyázz, a kutya nem ugat" figyelmeztetés gyakoribb lesz, mint az, hogy: "Vigyázz, a kutya harap". A "csendes kutya" fogalma az új gondolkodás szülöttje. Az akaratszerű vagy tudatos fogalom- és ötletalkotás az új gondolkodás egyik sarokköve. A "csendes kutya" fogalma egyben szimbolizálja az új gondolkodás gyakorlati, üzleti jelentőségét is. Az értékteremtés leghatékonyabb - és legolcsóbb - módja a kreatív gondolkodás, az új ötletek és fogalmak képzése és azok sikeres gyakorlati megvalósítása.
 
Karriertervezés és személyzet-fejlesztés = tudásmenedzsment
2003-01 >>> Humán erőforrás
Dr. Bittner Péter

II. rész

Hogyan függ össze a menedzserképzés és a karrier? Miért tanulnak - vagy miért nem tanulnak - a menedzserek? Mi ösztönzi a munkaszervezetet menedzserei képzésére? Milyen változások következnek be a menedzseri készségekben a képzés hatására? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ cikkünk második részében.
 
A mentális edzettség ereje
2003-01 >>> Humán erőforrás
Dr. Denis Waitley

Mi az a titokzatos erő, ami az olimpiai bajnokokat hozzásegíti a győzelemhez? Hogyan nyerte el a Motorola a Baldridge-díjat? Melyek azok az erők, amelyek mindannyiunkat sikeressé tehetnek az élet bármely területén - az olimpiai bajnokokat vagy egy multinacionális céget éppúgy, mint bennünket?
 
Új taggal bővült a CEO Magazin szakértői-szakírói testülete
2003-01 >>> Humán erőforrás

"Szervezetfejlesztésnél aranyszabály, hogy a növekedés nehézségei ne csapjanak át a nehézségek növekedésébe" - állítja Dr. Gaál Zoltán, a Veszprémi Egyetem rektora.
A CEO Magazin szakértői testülete évről évre örömteli eseményként éli meg a növekedést. A szakértői, szakírói címet évente ítélik oda azoknak a szakembereknek, akik az adott évben a legszínvonalasabb cikk(ek)et publikálták magazinunkban. Annak eldöntése, hogy kivel vagy kikkel bővül szakértői körünk, a mindenkori szakértői testület kompetenciájába tartozik. Idén egyetlen írónknak szavazott bizalmat a testület.
 
"Az élet Achilles-sarka"
2003-01 >>> Humán erőforrás

interjú Dr. Barta Tamás szakírónkkal

Dr. Barta Tamás igazán sokoldalú ember. Tanszékvezető főiskolai docens a Zsigmond Király Főiskolán, a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karán felnőttképzési igazgató, a Szókratész Külgazdasági Akadémia ügyvezető igazgatója, valamint a Szervezési és Vezetéstudományi Társaság alelnöke. Ez ideig mintegy kétszáz szakcikke, jegyzete és könyve jelent meg. Mindemellett pedig a CEO egyik neves szakírója...
 
Vezetés felülről
2004-05-06 >>> Humán erőforrás

Interjú Warren Bennisszel

Warren Bennis a vezetéstudomány egyik legkiválóbb szakértője. Az üzleti tudományok professzora és a Dél-Kaliforniai Egyetem Marshall Üzleti Főiskoláján működő Vezetéstudományi Intézet alapító elnöke. Thomas S. Murphy tudományos munkatárs, és vendégprofesszor a Harvard Business School Általános Vezetéstudományi Központjánál. Hosszú pályafutása során az oktatás, írás, tanácsadás és államigazgatás területén tevékenykedett. Működése során számos témával behatóan foglalkozott, miközben folyamatosan publikált a vezetéstudomány, a változáskezelés és a kreatív együttműködés tárgykörében. Ez utóbbi témának szentelte néhány évvel ezelőtt megjelent könyvét, amelynek címe Szervezőkészség: a kreatív együttműködés titkai (Organizing Genius: The Secrets of Creative Collaboration). Vezetők (Leaders) című nagy hatású könyvét (amely a Harper & Row kiadó gondozásában jelent meg, 1985-ben) a Financial Times a közelmúltban minden idők 50 legjobb üzleti tárgyú könyve közé választotta. Warren Bennis megosztja velünk a vezetéstudománnyal és a modern vállalatvezetők jelenlegi helyzetével kapcsolatos legújabb gondolatait.
 
A vezetés holnapja
2004-03-04 >>> Humán erőforrás
Dr. Barta Tamás - W. Barna Erika

A XXI. század új kihívásokat jelent a vezetők számára az egész világon, s ez kiemelten jelentkezik az EU-ba felvett 10 országban. Nem elég ma már egy vezetőnek csak profitot termelni, nem elég csak magas minőségű terméket gyártani, nem elég csak sikereket elérni a versenyben, mert minden eddiginél körültekintőbben kell a természet- és a környezetvédelmi szempontokra figyelni, s új módszerek bekapcsolásával a lehető legtermészetesebb anyagokkal dolgozni. A környezetszennyezés katasztrófába sodorja a világot, tudjuk, hogy az EU országai már jó ideje igen szigorú feltételeket támasztanak a vállalatok számára. Ezekre az elmúlt évtizedekben, a posztkommunista időben nem igazán fektettek hangsúlyt, így az EU-csatlakozással egy újfajta szemléletet és technológiai hozzáállást is ki kell alakítani. Mindezek mellett emberileg is új elvárások vannak születőben, egy vezetőnek kiemelten magas érzelmi intelligenciával és magas szintű emberismerettel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a korábbinál igényesebb, önállóbb, képzettebb, tájékozottabb munkatársait hosszú távon irányítani és motiválni tudja. Éppen ezért nagyon tudatosan kell formálnia a szemléletét minden vezetőnek, s Einstein bölcs tanácsát megfogadva tevékenykedni, miszerint: "azokat a bajokat, amelyeket egy bizonyosfajta gondolkodásmód idézett elő, csak egy másféle gondolkodással lehet elhárítani". S ezt a másfajta gondolkodást várják el a hosszú távon jól prosperáló vállalatok vezetőitől az elkövetkező években, évtizedekben.
 
A munkaerőpiac specifikumai
2004-03-04 >>> Humán erőforrás
Dr. Dominik Gyula

Etikai-logikai kétségek

Mint az üzleti etika oktatója, gyakran érintem a marketing és a PR erkölcsi kérdéseit. Soha nem éreztem szükségét annak, hogy összemossam vagy feloldjam egymásban a két diszciplínát, illetve ezek etikai-gazdasági vonatkozásait. Éppen ezért lepett meg a dr. László Gyula - dr. Orosdi Béla szerzőpáros cikke1. A cím már maga is érdeklődést kelt. Az alcím pedig mintha a PR betegágyánál szánakozna: "Mi lesz veled, belső PR?" Mint kívülálló, nem tudtam eddig, hogy a marketing és a PR között diszciplináris villongások vannak. Hozzászólásom kompetenciáját ezért csak logikai-etikai síkon tartom fenn.
 
Táguló vezetési tanácsadás - módszertanok új generációja
2005-04 >>> Humán erőforrás
Kovács Emilné, AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt.:

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt. szakértő menedzsereEgy vállalat sikerének alapvető kritériuma, hogy működésmódja jól menedzselhető legyen. Ebbe beletartozik az átláthatóság megteremtése is, így felmerül, hogy milyen jellemzőkön keresztül lehet minősíteni ezt az átláthatóságot, és ez milyen új követelmények elé állítja a vezetési tanácsadókat. Cikkünk a vezetési tanácsadás újszerű formáit életre hívó, az ERP rendszerek bevezetése során alkalmazható integrált auditot és ennek módszertanát mutatja be.
 
"Like a bridge...": Gondolatok a vállalati informatikai vezetők szerepéről 1. rész
2005-04 >>> Humán erőforrás
Dr. Bőgel György

A vállalati informatikai vezetőnek olyan hidat kell építenie, amelynek egyik végén az üzleti világ áll a maga céljaival, elvárásaival és gondolkodásmódjával, a másikon pedig az informatika a maga gépeivel, szoftvereivel, rendszereivel, modelljeivel és megközelítési módjaival. Ráadásul mindkét oldal állandó mozgásban van, fejlődik, átalakul, következésképpen új elvárásokat támaszt a másikkal szemben.
 
Mi hiányzik az üzleti képzésekből? - lI. rész
2005-03 >>> Humán erőforrás
Dr. Illés Katalin

Bár a filozófia iránt növekszik az érdeklődés, mégsem vált még részévé a menedzsment-oktatásnak. A szerző szerint ennek egyik oka az ismeretek hiánya, másik oka a tévhitek nagy száma, harmadik oka pedig az, hogy gyakori az értékek csupán materiális szinten történő meghatározása.
 
Élvonal
2005-02 >>> Humán erőforrás

Interjú Linda Gratton humán szakértővel

Lynda Gratton a London Business School tanára, a gyakorlati vezetés szakértője. ő vezeti a főiskola ”Human Resource Strategy in Transforming Organizations” (A humán stratégia szerepe a szervezeti átalakításban) címet viselő vezetőképző programját, amely Londonban, az USA-ban (Columbia Business School), valamint Indiában (Indian School of Business) fut. Már egy évtizede ő a Leading Edge Research Consortium (www.london.edu/lerc) projekt vezetője; ez egy nagyszabású kezdeményezés olyan vállalatok részvételével, mint a Hewlett Packard és a Citibank. A kutatás kezdeti eredményeit az Oxford University Press kiadásában megjelent ”Strategic Human Resource Management: Corporate Rhetoric and Human Reality” (Stratégiai humánerőforrás-gazdálkodás: vállalati retorika és emberi realitás) című könyvben publikálták. Lynda Gratton ”Living Strategy: putting people at the heart of corporate purpose” (Élő stratégia: emberek a vállalati célok középpontjában) című könyvét számos nyelvre fordították le, sőt az amerikai cégvezetők szavazata alapján bekerült a húsz legnagyobb hatású könyv közé. Jelenleg a szervezeti rugalmasság területén folytat kutatásokat.
 
A szív intelligenciája
2005-02 >>> Humán erőforrás
Dr. Barta Tamás - W. Barna Erika

Ha az Ön felettese nagyon okos, szakmailag jól felkészült, de nem tudja megszólítani a beosztottait, vajon alkalmasnak tartja-e a vezetésre? Alkalmas-e olyan ember vezetői posztra, aki képtelen átérezni a munkatársak emberi problémáit, s könyörtelenül csak a saját érdekeire vagy a profitszerzésre összpontosít?
 
Mi hiányzik az üzleti képzésekből?
2005-02 >>> Humán erőforrás
Dr. Illés Katalin

I. rész

A menedzsmenttel kapcsolatos tárgyakról szóló könyvek és cikkek sokasága egész könyvtárat is megtöltene. A publikációk azt sugallják, hogy sokat tudunk ezekről a kérdésekről, és hogy a hallgatók, akik üzleti iskolákba járnak, bennük választ találnak a kérdéseikre. Ugyanakkor, ha megnézzük a vállalatok jelenlegi állapotát, hamar rájövünk, hogy sok ismeretlen terület áll még előttünk, és azok a megoldások, amiket a tankönyvek javasolnak, nem feltétlenül járulnak hozzá a vállalatok mindennapi életében jelentkező komplex problémák megoldásához.
 
A vállalkozó belső világa
2005-02 >>> Humán erőforrás
Manfred Kets de Vries gondolatai a vállalkozó személyiségéről

Ha megfigyeljük a vállalkozókat, elsősorban az tűnik fel, hogy nehezükre esik strukturált környezetben, azaz valamilyen hatalom irányítása alatt dolgozni. Véleményem szerint tehát sokan azért alapítanak saját vállalkozást, mert nehezen viselik, ha másoknak kell dolgozniuk. Nem minden esetben van így, de gyakran tapasztalható. Nem könnyen fogadják el a tekintélyt...
 
A családi vállalkozás
2005-02 >>> Humán erőforrás

Manfred Kets de Vries a családi vállalkozás kihívásairól és kockázatairól

Manfred Kets de Vries a vezetés és a szervezeti magatartás nemzetközileg elismert szakértője. A szervezeti élet árnyoldalait vizsgáló munkái tették őt ismertté. Kiváltképp a pszichoanalízis úttörő jellegű alkalmazása annak megértéséhez, hogy mi történik, amikor egy vezetőt szokatlan módszerei különböztetnek meg társaitól. Kets de Vries ma a franciaországi és szingapúri kampuszokkal rendelkező nemzetközi üzleti főiskola, az INSEAD tanára, a Raoul de Vitry d’Avaucourt vezetésfejlesztési tanszék vezetője. ő ”A vezetői munka kihívása: az érzelmi intelligencia fejlesztése” (The Challenge of Leadership: Developing Your Emotional Intelligence) című csúcsvezetői szeminárium, valamint a ”Változáskezelés mesterfokon: a coaching és a tanácsadói készségek fejlesztése” (Mastering Change: Developing Your Coaching and Consulting Skills) című tanfolyam programigazgatója. Szorosabban vett érdeklődési területéhez tartozik még a vállalkozói munka természete, a családi vállalkozás és a vállalati átalakulás. Az INSEAD ”kiváló tanár” díját már öt alkalommal nyerte el, emellett 23 könyv és több mint 180 tudományos publikáció szerzője.
 
Ne adjon esélyt a bőrráknak!
2005-01 >>> Humán erőforrás

Tudta Ön, hogy a világon az összes rosszindulatú daganat 40%-a bőrrák? Ezek részben napfényártalom következtében, a megváltozott napozási szokásoknak köszönhetően, részben pedig egyéni hajlam alapján alakulnak ki. Ha időben felfedezzük és kezelni kezdjük, a gyógyulás esélyei jók.
 
Ha földgömb, akkor Belma Kft.!
2005-01 >>> Humán erőforrás

Földünk egyszeri és megismételhetetlen képződmény. Van azonban egy cég, amely ennek ábrázolására napról napra újabb kis glóbuszokat készít. A földgömbök lehetnek kicsik, közepes méretűek, nagyok, politikai, hegy-vízrajzi, duó, iskolai és világítós típusúak - megrendeléstől függően. A CEO Magazin a földgömbök hazai gyártóját, a Belma Kft ügyvezető igazgatóját, Szappanos Mihályt kérdezte.
 
Kiből lesz jó CEO?
2005-01 >>> Humán erőforrás
Paul C. Reilly, a Korn/Ferry első számú vezetője áttekinti, mit jelent a csúcson lenni, és értékeli a vezetői munkaerőpiac helyzetét.

A médiák mind fürkészőbb tekintete és az eredmények egyre könyörtelenebb számonkérése közepette felmerül a kérdés: kiből lesz jó CEO? Paul C. Reilly, a Korn/Ferry International elnök-vezérigazgatója egyéni szemszögből közelíti meg a témát. Vállalata a világ vezető fejvadász cége, amely 36 országban több mint 70 irodát működtet. Reilly, mielőtt 2001-ben átvette volna a Korn/Ferry vezetését, a KPMG International vezérigazgatója volt. Ez a cég több mint 100 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 156 országában. A világ két legsikeresebb tanácsadó cégének vezetési tapasztalatával a háta mögött most megosztja velünk gondolatait arról, hogy mit is jelent CEO-nak lenni, valamint értékeli a vezetői munkaerőpiac helyzetét.
 
A mester és az inasok - Nevezzük a coach-ot mesternek
2005-01 >>> Humán erőforrás
Dr. Baracskai Zoltán - Velencei Jolán

Az üzleti problémák felismeréséhez, ötletek születéséhez és azok bedobásához a mester-inas kapcsolat jó hírének helyreállítására van szükség. Csak az a megalázó inasidő segíthet. Problémamegoldó inasiskolákból nagyon kevés kell, és se nem jobb, se nem rosszabb, mint tréningezni a tegnapelőtt felkészült instruktorral.
Ez más!
 
Előnyök sorát nyújtja az MKB Egészségpénztár
2005-01 >>> Humán erőforrás

Az önkéntes egészségpénztári piac dinamikusan bővül. Nem csoda, hiszen a munkáltatók, felmérve a dolgozói tagságból eredő előnyöket, gyors ütemben váltják fel a költséges vállalati kedvezményeket egységes munkáltatói egészségpénztári hozzájárulásra.
Az MKB Egészségpénztár példája egyértelműen bemutatja a pénztár számszerű előnyeit.
 
Önmenedzselés - a Janus-arcú művészet III. rész
2006-04 >>> Humán erőforrás
Pintér Zsolt

Két fő terület az, ahol a saját magunk előtérbe helyezése, tehát az önmenedzselés - népszerűbben fogalmazva a "nyomulás" - megnyilvánulhat: az egyik az önéletrajz elkészítése, a másik pedig a kapcsolatépítés révén történő állásszerzés. Ebben a részben az "önmagát eladó önéletrajzzal" foglalkozunk.
 
Nemzeti szervezeti kultúrák
2006-04 >>> Humán erőforrás
Herneczki Katalin

II. rész: Tükörkép önmagunkról

A nemzeti szervezeti kultúrákkal foglalkozó GLOBE kutatási keretében megvizsgálták az egyes kulturális jellemzők GDP-vel való korrelációját is. Eszerint három paraméter; a jövő-orientáció, a bizonytalanságkerülés és a teljesítményorientáció szorosan összefügg egy ország gazdasági teljesítményével, eredményességével. A felmérésben résztvevő 61 ország közül Magyarország helyezése ezekben: 58, 60, 58.
 
Önmenedzselés - a Janus-arcú művészet
2006-03 >>> Humán erőforrás
Pintér Zsolt

II. rész: Önmenedzselés a jelenlegi munkahelyen: hogyan óvjuk állásunkat?

Ahhoz is aktívan menedzselnünk kell magunkat, hogy az állásunkat megtarthassuk, illetve - ha eléggé nyitott szemmel és füllel járunk - bizonyos tényekbol, információkból egy jövobeni leépítésre is következtethetünk. Ilyenkor bizonyos önmenedzselési technikák révén akár el is kerülhetjük, hogy ránk is lesújtson a végzet. Több száz, állását legalább egyszer már elvesztett szakember körében - elbocsátásuk körülményeirol - végzett vizsgálatunkból kiderül, hogy közel 47%-uk észlelt bizonyos figyelmezteto jeleket, de úgy döntött, nem foglalkozik velük. Én ezeket a jeleket „munkahelyi graffittinek”, egyfajta „nem látható” vagy titkosírással készített falfirkáknak hívom.
 
A korszerű HR-menedzsment módszerei a közszférában - hatékonyabb és partneri közszolgálatot
2006-03 >>> Humán erőforrás
Dr. Poór József

Az elmúlt években a magyar közszféra számos átszervezési hullámot élt át, amelyek vagy az 1990-ben lezajlott rendszerváltáshoz, vagy a négyévenkénti kormánycserékhez kapcsolódtak. Mára megérett az idő arra, hogy a vezetést sokkal tudatosabbá tegyék ezen a területen is. A politikai demokrácia kiépülése után végre kell hajtani a menedzsment-módszerek és -eljárások megváltoztatását ezen a területen. A jövőben ez a szféra csak akkor tud megfelelni a hazai, az európai uniós és a globalizációs kihívásoknak, ha korszerű menedzsment-struktúrákat
és -folyamatokat alkalmaznak.
 
Nemzeti szervezeti kultúrák I. rész
2006-03 >>> Humán erőforrás
Herneczki Katalin

Míg a 20. század utolsó éveiben szinte kizárólag a globalizáció jelenségéről és „támadásáról” beszéltünk, a 21. század elejére megérkezett a lokalizáció „viszontválasza” is. Megjelentek olyan fogalmak, elnevezések, mint a”glokalizáció”, azaz a lokalizált globalizmus, vagy a „globlokál” világ. Bebizonyosodott, hogy a nemzeti kulturális sajátosságokat sem átugrani, sem megkerülni nem lehet.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Találatok 61 - 90 / 125
Rss FeedReader
 
News Titles
Feed Sources
Fetch/Save Feed
Your Saved Feeds
http://www.kormany.hu/rss/hu/hirek
http://www.kormany.hu/rss/hu/dok
http://www.kormany.hu/rss/hu/videok
http://www.nfu.hu/rssfeed.php?type=kozlemenyek
http://www.lifelonglearning.hu/lllma_feed.xml
http://www.tpf.hu/rss.php
You need to login first!
Kutatások, felmérések

Népszerű cikkek

Hirdetések

FeltűNŐsiker program csak hölgyeknek

Image
 

 
 
Image
Tudástőke Konferenciák


     
 
© 2019 CEO - A gazdasági intelligencia magazinja
 

Piac- és HR kutatások

www.e-benchmark.hu a CEO Magazin kiemelt támogatója.
A CEO magazin szerkesztőségének számítógépeit a CEO vírus vírusirtó védi.
G-Data